EPB LAW

gevel_voor

Arbeidsrecht & Pensioenrecht

EPB-law staat voor Employment, Pension & Benefits law. EPB-law is een nichekantoor, gespecialiseerd in het Arbeidsrecht, Pensioenrecht en Ambtenarenrecht. Het kantoor legt zich daarnaast toe op de ondernemingsrechtelijke facetten van deze rechtsgebieden, waaronder  advisering over fusies & overnames, het ontslag van een statutair-directeur en (pension fund) governance.

Topkantoor

EPB-law wordt vertegenwoordigd door advocate Monique van der Poel. Eerder is zij werkzaam geweest bij de topkantoren De Brauw Blackstone Westbroek en DLA Piper. Monique is (parttime) promovenda aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Voorts is zij gelieerd aan het Expertisecentrum Pensioenrecht en het Expertisecentrum Arbeid Wonen/Zorg (EPAZ) van de Vrije Universiteit Amsterdam en docent binnen de Leergang Pensioenrecht van het Expertisecentrum Pensioenrecht. Praktijkervaring op topniveau wordt zo gecombineerd met accurate wetenschappelijke kennis, tegen faire tarieven.

Clièntele & Netwerk

EPB-law adviseert, bemiddelt en procedeert. Het kantoor bedient private werkgevers, overheidswerkgevers, werknemers uit het hogere kader, statutair-directeuren, medezeggenschapsorganen, pensioenuitvoerders en advocatenkantoren. EPB-law is onder meer de vaste adviseur van Blumstone Advocaten, op het gebied van HR en pensioenen. Waar nodig, beschikt EPB-law over een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig netwerk van fiscalisten, advocaten, wetenschappers en andere experts, zodat cliënten allround bediend kunnen worden.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP VOOR EEN KOSTELOOS ORIËNTEREND GESPREK!